maanantai 9. helmikuuta 2015

Tervetuloa meille: Hugon huone

Ajattelin vihdoinkin esitellä teille tämän meidän pienen kotimme. Edellisen kodin esittelin kerralla kokonaan videolla, mutta tällä kertaa ajattelin kuvata teille vain Hugon huoneen, keittiö/olohuoneen sekä meidän makuuhuoneemme. Jokaisesta tulee oma postauksensa ja näitä kotipostauksia tipahtelee sitten aina silloin, kun ehdin sopivasti sellaisen tekemään.


Hugo on nukkunut omassa huoneessa 6kk ikäisestä saakka. Syy, miksi siirsimme pojan oman huoneeseen, on että hän heräsi jokaiseen meidän pieneenkin liikkeeseen sängyssä ja peittojen kahinaan. Hugo on nukkunut omassa huoneessaan alusta asti hyvin, paljon paremmin kuin meidän kanssamme ja poika jää sinne oikein mielellään nukkumaan, omaan rauhaan. 

Hugon huoneen värimaailma on turkoosi / sininen, harmaa ja valkoinen. Kuvioina pääasiassa tähdet, mutta mukaan mahtuu myös raitaa ja palloa. Pojan huoneesta puuttuu vielä muutamia juttuja, joita olen sinne ajatellut. Huonetta olen laittanut pikkuhiljaa, tarkoin suunnitellen ja rakkaudella toteuttaen. 

Hugon huone toimii tällä hetkellä lähinnä vain Hugon nukkumishuoneena sekä vaipanvaihdot ja vaatteiden vaihdot hoidetaan siellä. Lelut löytyvät olohuoneesta, jossa Hugo leikkii mieluummin. Hugon huoneessa on puulaatikollinen satukirjoja, joita luetaan iltaisin ja muutamia leluja, jotka vaihdetaan taas tilalle kun tällä hetkellä leikissä olevat alkavat kyllästyttää.

Pojan huoneen matto on ostettu Sotkasta ja verhot lastenhuone.fi- verkkokaupasta.


Hugon huoneesta löytyy vanha hylly, joka oli minun lapsuuden kodissani isoveljien huoneessa. Hyllyn päällä on kuva Hugosta 3kk ikäisenä, boys room- kyltti, kummilta saatu Ainu- pupu ja peltiauto, jonka hankin Hugolle raskausaikana. Boys room- kyltti on Amanda B- verkkokaupasta.

Amanda B- verkkokaupasta olen ostanut Hugolle myös kaksi puulaatikkoa, nämä maksoivat vain parikymppiä niin olivathan ne pakko kotiuttaa! 

Hyllyssä pidän pojan vaippoja tuollaisissa rottinkikoreissa. Minusta on kätevää ottaa vaipat korista, entä sitten kaivella niitä vaippapaketista. Ja näyttäähän tuo ihan nätiltä :) Lisäksi hyllystä löytyy pari minun vanhaa pehmolelua sekä kaksi tähtisalkkua. Salkut ovat ostettu Lekmer- verkkokaupasta.



Hugon pinnasänky on ostettu IKEA:sta. Pinnasänky oli edullinen, mutta on osoittautunut käytössä oikein hyväksi. Hugo on järsinyt kovasti hampaillaan pinnasängyn laitoja, mutta ei ainakaan vielä ole niihin saanut yhtään jälkeä tehtyä. Pinnasängyn tilkkupeitto on ostettu Huuto.netistä uutena eräältä tilkkupeittojen tekijältä. Tähtihuopa on HM:ltä. 

Turkoosi pinnatuoli on peräisin minun lapsuuden kodistani. Se oli aikaisemmin todella huonossa, oranssin punaisessa, maalissa joten hioin ja maalasin sen pojan huoneeseen sopivaksi. Tähtityyny on Tokmannilta. 

Viirinauhastakin löytyy samoja kuvioita kuin koko huoneesta. Tällainen on soma ja lapsekas sisustuselementti lastenhuoneeseen. Viirinauha on saatu lahjaksi. Tähtilamppu on tilattu Lekmer- verkkokaupasta ja tähtilyhty ostettu Bauhausista.


Pinnasängyn päältä löytyy vielä HM:ltä ostettu kankainen seinäpussukka. Sieltä löytyy erilaiset hoitovoiteet, vanupuikkoja, vanulappuja, kosteuspyyhepaketti, hiusharja, kynsisakset... Kaikkea pientä vauvan hoitoon liittyvää. Tämä on mielestäni ollut kätevä, ainakin parempi kuin korit joissa aikaisemmin säilytimme pojan pikkujuttuja. 

Tällainen on meidän pikku-Hugon huone! :)


Mitäs piditte? Tykkäättekö te sisustaa lastenhuonetta/ huoneita? :)

9 kommenttia:

  1. Aivan ihana huone! :) Rakastuin tohon mattoon! :o aivan ihana.
    Meillä on valkoinen-beige tähti teema olkkarissa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana huone on Hugolla!!<3 Hyvinkin samaa tyyliä kuin meillä!:)

    VastaaPoista
  3. Matto on tosi hieno, täällä kanssa tykätään tähti teemasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet on ihania, minä laittaisin niitä joka huoneeseen jos vaan saisin ;)

      Poista
  4. Aivan ihana huone, osaispa itekkin tommosen sisustaa :D Etenkin toi matto ja valaisin on niin kauniita. Sulla on muutenki kivan oloinen blogi, jään kyllä seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti :) Ja tervetuloa seuraamaan blogiani, toivottavasti viihdyt! Yritän nyt saada pian postaustahdin taas normaaliksi, kun tämä arki vähän tasoittuu..nyt on liikaa muita juttuja ja suunnitelmia ;)

      Poista
  5. Ihana huone!!!! Todella kaunis ja viihtyisä pienen pojan huone <3

    VastaaPoista
  6. aivan ihana huone ! <3 itse rakastan sisustamista, mutta tilan puutteessa ei siihen ole niin hyviä mahdollisuuksia,mitä haluaisi! :D noh, eipähä lähe lapasesta - se on minulla herkästi tapana käyvä :D

    VastaaPoista